Flexi kok voor trendy horecazaak in Hasselt [Belgium]


 

Functieomschrijving

Wij zoeken een flexi kok voor de volgende dagen:

  • Vrijdagmiddag van 11u00 - 16u00
  • Vrijdagavond van 16u00 - 23u30
  • Zaterdagmiddag van 11u00 - 16u00
  • Zaterdagavond van 16u00 - 23u30

Als kok ben je medeverantwoordelijk voor het verloop in de keuken:

  • Je bent medeverantwoordelijk voor de bereiding van al onze geweldige gerechten
  • Je levert constant kwalitatieve gerechten af
  • Je bent medeverantwoordelijk voor de netheid in de keuken en stockage
  • Je zorgt mee voor de goede sfeer in de keuken. Efficiëntie , kwaliteit en netheid zijn cruciaal in dit verhaal

Profiel

Jobgerelateerde competenties

  • Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen
  • Groenten en fruit wassen en schoonmaken
  • Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
    Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
  • Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
  • De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
  • De ingrediënten doseren en mengen

Persoonsgebonden competenties

  • Plannen en organiseren
  • Verantwoordelijkheid
  • Resultaatgerichtheid
  • Samenwerken
  • Flexibiliteit

Aanbod

  • Marktconform loon
  • Awesome team in a awesome place ;)

Plaats tewerkstelling

BOCCA NERA
BONNEFANTENSTRAAT 8 3500 HASSELT
Toon op kaart


Vereiste studies

  • Geen specifieke studievereisten

Werkervaring

  • Beperkte ervaring ( < 2 jaar )

Talenkennis

  • Nederlands (goed)

Contract

  • Flexijob
  • Deeltijds - 20 uren per week, te presteren in 2 dagen
  • Dagwerk
  • Weekend

Plaats tewerkstelling

  • BONNEFANTENSTRAAT 8 3500 HASSELT


 

.

Sponsored Ads

Previous Post Next Post

نموذج الاتصال